Egenskapsdetaljer 

VÄNINGEN  CHAPARIL - TORRECILLA - PUNTA LARA NERJA  (MÁLAGA) 280.000 €

Ref. 147 

FÖRSÄLJNING 280.000 € - VÄNINGEN
110 m2 byggd  2 º med hiss 2 Sovsalar1 Toaletter
Exklusivt med Nerjazul.

Välkommen till ditt hem vid havet i Nerja! Denna charmiga lägenhet, belägen bara 200 meter från den vackra Torrecilla-stranden, erbjuder ett privilegierat läge som kombinerar det bästa av stads- och kustliv.

När du kommer in möts du av ett ljust och rymligt vardagsrum som inbjuder till vila och avkoppling. Det öppna köket, fullt utrustat och med högkvalitativa ytbehandlingar, integreras perfekt i miljön.

Två mysiga sovrum och badrummet, utrustat med badkar, erbjuder den komfort du behöver för att vitalisera dig själv.

En av juvelerna i denna lägenhet är dess magnifika terrass, det perfekta stället att njuta av utomhusfrukost eller middagar under stjärnorna.

Med en smart layout och en total yta på 110 kvadratmeter har varje hörn av detta hem designats noggrant för att erbjuda komfort och funktionalitet.

Dessutom har byggnaden en hiss för din bekvämlighet, och precis framför hittar du en allmän parkeringsplats, vilket gör det ännu bekvämare för dig och dina gäster.

Denna fastighet erbjuder möjligheten att bo i hjärtat av Nerja, med alla dess charm och bekvämligheter till hands, samtidigt som du njuter av lugnet och skönheten i havet.

Missa inte möjligheten att förverkliga din dröm om att bo vid havet. Kontakta oss idag för mer information och för att boka ett besök!

Pris: 280 000 €

Lägeskarta Se kartan

Energimärkning

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
95,4
17,6

Liknande egenskaper

  BURRIANA NERJA2  1  295.000 €
  CHAPARIL - TORRECILLA - PUNTA LARA NERJA2  2  290.000 €
   NERJA2  2  250.000 €