Egenskapsdetaljer 

LÄGENHET  BURRIANA NERJA  (MÁLAGA) 295.000 €

Ref. 150 

FÖRSÄLJNING 295.000 € - LÄGENHET
79 m2 byggd  1 º med hiss 2 Sovsalar1 Toaletter1 x
Unik möjlighet på Burriana-stranden, Nerja

Belägen i det eftertraktade Burriana-strandområdet i Nerja, representerar denna charmiga lägenhet en exceptionell möjlighet för dem som vill kombinera komfort och kustnära livsstil. Med en privilegierad orientering västerut kan du njuta av solfyllda eftermiddagar från den stora terrassen.

Detta mysiga boende med 2 sovrum och 1 badrum erbjuder en fridfull oas bara några steg från havet. Fastigheten inkluderar en garageplats, en sällsynt lyx i detta område, vilket ger dig bekvämligheten att parkera i ett av de mest populära områdena i Nerja, särskilt under de livliga sommarmånaderna.

Interiören består av ett ljust vardagsrum, ett fullt utrustat kök och luftkonditionering i alla rum för att säkerställa en bekväm miljö när som helst på året. Från terrassen kan du njuta av sidoutsikt över havet, vilket skapar den perfekta miljön för att koppla av och njuta av kustomgivningarna.

Med sitt strategiska läge bara några meter från stranden, är denna lägenhet omgiven av butiker, barer och restauranger, och erbjuder en komplett och bekväm upplevelse för dem som vill fördjupa sig i den pulserande Nerja-scenen.

Missa inte möjligheten att äga denna del av paradiset i ett av de mest turistiska och berömda områdena i Nerja. Perfekt både som permanentbostad eller som resmål för en oförglömlig semester. Kontakta oss för ett besök och upptäck charmen 

Lägeskarta Se kartan

Energimärkning

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE

Liknande egenskaper

  CHAPARIL - TORRECILLA - PUNTA LARA NERJA2  2  290.000 €
  CHAPARIL - TORRECILLA - PUNTA LARA NERJA2  1  280.000 €