Egenskapsdetaljer 

LÄGENHET  CHAPARIL - TORRECILLA - PUNTA LARA NERJA  (MÁLAGA) 290.000 €

Ref. 146 

FÖRSÄLJNING 290.000 € - LÄGENHET
57 m2 byggd  2 º med hiss 2 Sovsalar2 Toaletter
Välkommen till ditt nya hem i Nerja, Calle El Barrio! Denna charmiga fastighet med 2 sovrum och 2 badrum har nyligen renoverats med en modern och elegant touch som du säkert kommer att bli kär i. Med 57 kvadratmeter har varje hörn designats noggrant för att ge komfort och funktionalitet.

Föreställ dig att njuta av den mjuka medelhavsbrisen på din egen privata terrass, med sol hela dagen tack vare dess sydlig orientering. Detta utomhusutrymme är perfekt för att koppla av, sola eller njuta av trevliga kvällar utomhus.

Fastigheten drar nytta av luftkonditionering i vardagsrummet och sovrummet, vilket säkerställer en sval och bekväm miljö när som helst på året. De två sovrummen är mysiga och ljusa och erbjuder en fridfull oas att vila efter en dag med att utforska allt som den charmiga staden Nerja har att erbjuda.

Dessutom har fastigheten en bekväm parkeringsplats som ger den komfort och säkerhet du behöver i ditt dagliga liv. Läget går inte att slå, eftersom det är beläget i hjärtat av staden, vilket innebär att du ligger bara några steg från affärer, restauranger och allt du behöver.

Missa inte möjligheten att bo i detta mysiga och moderna hem i Nerja. Kontakta oss för att boka ett besök och upptäck ditt nästa kapitel på denna underbara plats!

Lägeskarta Se kartan

Energimärkning

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE

Liknande egenskaper

  BURRIANA NERJA2  1  295.000 €
  CHAPARIL - TORRECILLA - PUNTA LARA NERJA2  1  280.000 €