Egenskapsdetaljer 

RADHUS  - NERJA  (MÁLAGA) 223.000 €

Ref. 121 

FÖRSÄLJNING 223.000 € - RADHUS
128 m2 byggd  2 Sovsalar2 Toaletter1 x
Upptäck ditt hem i La Noria Urbanization, Nerja.

Vi presenterar detta charmiga parhus med två sovrum i den exklusiva urbaniseringen La Noria, Nerja. Den här fastigheten är fördelad på två våningar och erbjuder ett stort privat garage, vilket ger komfort och utrymme för ditt fordon. Med 2 sovrum, ett badrum med badkar, en gästtoalett, ett fullt utrustat kök och ett stort vardagsrum, erbjuder denna 128m2 fastighet en rymlig känsla. Ljusstyrka är en anmärkningsvärd egenskap tack vare dess orientering och stora fönster som översvämmer utrymmena med naturligt ljus.

Njut av avkopplande stunder på din vackra terrass på bottenvåningen, och från balkongen i sovrummet kan du njuta av vacker utsikt direkt från din säng.

I en lugn urbanisering ger detta parhus dig det lugn du letar efter, med den extra fördelen av din egen privata parkering och tillgången till parkering i det omgivande området.

Kontakta oss gärna för att boka din visning eller för ytterligare information om denna charmiga fastighet. Vi finns här för att svara på alla dina frågor och hjälpa dig att hitta ditt nya hem i Nerja.

Lägeskarta (aprox) Se kartan

Energimärkning

ESCALA DE LA CALIFICACIÓN ENERGÉTICA
Consumo de energía kW h/m2 año
Emisiones kg CO2 /m2 año
EN TRÁMITE

Liknande egenskaper

   NERJA2  2  250.000 €
   NERJA2  2  202.000 €